Skip to main content

Ik van
Design

Door de jaren heen heb ik voor veel verschillende bedrijven mogen werken. In mijn portfolio zijn danook veel projecten te vinden waar ik ontzettend trots op ben. Wordt jouw project mijn nieuwste pronkstuk?

This is Eindhoven

Als citymarketing organisatie biedt This Is Eindhoven de centrale plek voor alles wat er in Eindhoven te zien, doen en beleven is. Als UX Designer ben ik verantwoordelijk geweest voor de UX-strategie, de navigatiestructuur en de vertaling van de huisstijl naar een uitgebreide digitale component library.

Nevi Website & Kennisportaal

Als een van de bekendste kenniscentra voor inkoop, contract- en supply management in Nederland biedt Nevi haar leden tal van mogelijkheden voor onderwijs. Als UX designer heb ik in samenwerking met Nevi’s stakeholders de problemen geindentifioceerd binnen de customer journey en een nieuw ontwerp en strategieconcept gemaakt.

Securex Website & Lex4You

Securex heeft een groot pakket aan producten, diensten en opleidingen om zelfstandigen en bedrijven te ondersteunen bij alles wat te maken heeft met HR en juridisch advies. Als UX Designer en UX Strateeg heb ik bijgedragen aan het vereenvoudigen van de content structuur, met de gebruiker als uitgangspunt.

Bruna Webshop

Met meer dan 280 fysieke winkels is Bruna een van de grootste boekenketens van Nederland. De online aanwezigheid liep echter behoorlijk achter. Als UX- en Visual Designer heb ik de volledige website ontworpen op basis van de merkidentiteit van Bruna, de customer journey en e-commerce ‘best practices’.